Kontorstider

Måndag – Fredag: 06:00 to 17:00 

Lördag – Söndag: Stängd

Kontaktinformation

Ring oss 24/7: +46 (0)76-1384386

Skicka E-post: info@nordicvalves.se

 

Vi har personal i dessa länder

Finland, Sverige, Norge

..och betjänar dig på engelska, svenska, finska och norska

Frågor och svar

Vilka typer av ventiler säljer Nordic Valves?

Nordic Valves säljer ett brett utbud av ventiler, inklusive kulventiler, slussventiler, kägelventiler, backventiler, vridspjällsventiler och nålventiler. Vi erbjuder även skräddarsydda ventillösningar för att möta våra kunders specifika behov.

Vart levererar Nordic Valves sina produkter?

Nordic Valves skickar sina produkter över hela världen. Vi har etablerat partnerskap med logistikföretag för att säkerställa att våra produkter levereras till våra kunder i tid och på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Vilka branscher betjänar Nordic Valves?

Nordic Valves betjänar ett brett spektrum av industrier, inklusive olja och gas, kemi och petrokemi, kraftproduktion, vatten- och avloppsrening, läkemedel, livsmedel och dryck samt massa och papper. Våra produkter är lämpliga för ett brett spektrum av applikationer, och vi utökar alltid vårt produktutbud för att tillgodose våra kunders föränderliga behov.

Ger Nordic Valves support efter försäljning?

Ja, Nordic Valves tillhandahåller omfattande eftermarknadssupport för att säkerställa att våra kunder är nöjda med sitt köp. Vårt tekniska supportteam är alltid tillgängligt för att svara på alla frågor eller problem som kunder kan ha.

Kan Nordic Valves tillhandahålla skräddarsydda lösningar för unika krav?

Ja, Nordic Valves kan erbjuda skräddarsydda ventillösningar för att möta våra kunders unika krav. Vårt erfarna ingenjörsteam arbetar nära kunderna för att förstå deras behov och utveckla skräddarsydda lösningar för att möta dessa behov. Vi är fast beslutna att förse våra kunder med högkvalitativa, pålitliga och kostnadseffektiva ventillösningar.

INFORMATION OM OSS

KONTAKTA OSS